Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Medlemsavgifter 2018

 

 

 

Medlem 200:- (vår digitala "Nackaiten" och försäkring genom Folksam. Dessutom får du/ni rabatter på Nacka HI:s läger och våra samarbetspartner)

Stödjande 100:- eller valfritt belopp (vår digitala "Nackaiten")

Familjemedlem 100:- Ni medlemmar är viktiga för föreningen och vi är oerhört tacksamma om även de som bor i hushållet vill vara medlemmar. Detta är speciellt viktigt om de deltar i läger och resor då de är försäkrade genom föreningen.

 

Aktivitetsavgift 1800:- Betalas av alla som önskar träna och/eller tävla för klubben.

I denna avgift ingår:

  • Deltagande i föreningens träningar
  • Deltagande vid tävling (subventionerade tävlingsavgifter/omkostnader samt tävlingslicens.
  • Tillgång till föreningens material (bollar, simutrustning, klot, vissa rullstolar etc.
  • Föreningens klubbjacka (en jacka vart 3 dje år).

Fyll i ansökan nedan.

 

Vill du bli vår supporter?

Supporter: Om ni själva eller känner någon som hellre vill stötta på detta sätt så tveka inte. Det är en valfri summa som går till föreningen eller till någon av våra idrotter och gäller 1 år. Man får sitt namn på hemsida. Skicka ett mail så fakturerar vi den summan ni väljer eller sätt in bidraget på vårt BG/Swish. Skriv också om bidraget ska gå till någon idrott eller föreningen. 

Vårt BG är 5397-4796.

Nu kan ni även Swisha 1230300921

 

Skicka gärna med era mailadresser till oss så vi kan ge ut medlemsbrev digitalt.

Hälsningar:

Kansliet


 

 

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Nacka Hi - Parasport
Fredrik Jahns Gränd 18
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: 087160498, 087161211
E-post: This is a mailto link