Hoppa till sidans innehåll

E-Sport

Välkommen till Nacka HI E-Sport!

När vi träffas är det viktigaste att ha det kul! När vi har fått i gång allt så kommer vi träffs en gång i månaden och spela tillsammans, sen kommer vi ha träffar över nätet när vi är hemma.

Håll utsikt för mer information.

Vill du testa eller börja spela E-Sport?

Om du vill prova på eller spela E-sport så tveka inte att kontakta oss. Hos oss är alla välkomna!

Denna termin delar vi upp Rocket League-gänget i två grupper. Detta dels för att få så mycket plats som möjligt och dels för att vissa vill börja sikta på tävlingar. Samtliga grupper tränar som vanligt på lördagar. Denna termin enbart på kansliet.

Därför börjar vi med den satsning på en elitgrupp för Rocket League vi fått ett gott intresse för, och där kommer extra träningspass hemifrån bli aktuellt. Dessa kontrolleras och rapporteras till en tränare Online. På elitgruppen ställs följande krav:

* Åldersgräns: 13 år. Detta då den kommunikationsplattform som nyttjas (Discord) har detta som hård åldersgräns. Det är här vi kommunicerar under hemmaträningarna helt enkelt, så det blir ett måste att det kan ske.
* Utrustning passande för hemmamiljö - Dator. Eftersom Rocket League inte är korskompatibelt för samtliga plattformar (xbox kan inte spela med ps4) gör vi det enklare för oss och håller oss till att rekommendera dator.

Vi kommer avgöra inom gruppen vilka dagar och tider detta passar bäst då jag kan tänka mig att det varierar en hel del beroende på vilka av er som hoppar på tåget!

För er som är yngre än 13 eller bara inte är så intresserade av tävlingar eller hemmaträning så kör vi på som vanligt i träningsgruppen! Detsamma gäller Counter-Strike-spelarna. Det vi gjort tidigare händer alltså precis som vanligt på lördagar på kansliet. Det är elitgruppen som lägger på lite extra tid på sin fritid.

 

Träningarna startar den 29/9 för att se resten av träningarna så klicka på kalendern ovan.

 

Kansliet: Fredrik Jahns Gränd 18.

 

 

Kontaktinformation e-sport

Facebook

Utmarkt for_logo_tryck_cmyk

Ange alt-text här.

Allinsports ny turkos 297_877silver 20cm FÄRDIG

 

 

 nackalogga_orange_2011

 Ange alt-text här.

 Ange alt-text här.

 Bingo Stockholm - Alla hallar

Postadress:
Nacka Hi - Parasport
Fredrik Jahns Gränd 18
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: 087160498, 087161211
E-post: This is a mailto link