Grattis Nacka kommun! - Nacka Hi - Parasport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Grattis Nacka kommun!

2018-02-01 13:11
  • Uppdaterad: 2018-02-01 13:55

Nacka HI vill gratulera Nacka kommun som har blivit utsetts till Sveriges föreningsvänligaste kommun 2017. Utmärkelsen delas ut vid Nacka kommuns föreningsgala som anordnas för första gången i vår.

Priset delas ut av organisationen Sveriges föreningar som i sin motivering bland annat lyfter fram Nackas vilja att skapa de bästa förutsättningarna för ett vitalt föreningsliv.

- Det är en hedrande utmärkelse att få och det är roligt att de många satsningar vi gör för kommunens föreningar uppmärksammas på det här viset, säger Mats Gerdau (M), kommunstyrelsens ordförande.

Organisationen Sveriges föreningar har delat ut priset sedan 2010. Det tilldelas en kommun som på ett framgångsrikt sätt skapar goda förutsättningar för föreningar att bedriva sin verksamhet utifrån kriterierna självständighet, respekt, delaktighet och goda villkor att verka i.

- Nacka kommun utmärker sig genom sitt långsiktiga och strategiska utvecklingsarbete och vi imponeras av hur kommunen låter alla föreningar verka utifrån sina egna förutsättningar, säger Gunnar Nilsson, styrelseansvarig för utmärkelsen. Den prestigefyllda utmärkelsen delas ut vid den föreningsgala som hålls i Nacka för första gången senare i vår.

Stort Grattis!

Skribent: Arkan Palani
Epost: Adressen Gömd

Vaccinerad mot doping 

Facebook

Utmarkt for_logo_tryck_cmyk

Ange alt-text här.

Allinsports ny turkos 297_877silver 20cm FÄRDIG

 

 

 nackalogga_orange_2011

 Ange alt-text här.

 Ange alt-text här.

 Bingo Stockholm - Alla hallar

Postadress:
Nacka Hi - Parasport
Fredrik Jahns Gränd 18
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: 087160498, 087161211
E-post: This is a mailto link