Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet!


Ordförandebrev våren 2019

 

Hej i föreningen!

Nu har vi haft årsmöte, vår konferens för styrelse och grenledare samt ett par styrelsemöten, så det är hög tid att avge en rapport.

 

Malmö Open

Kul att notera att fler än på lång tid kom med till Malmö, och att det tydligen fungerade mycket bra på plats.

 

Sports Camp

Nu planerar vi för fullt för Sports Camp på Åland i sommar. Det börjar redan fyllas på mycket bra, så det gäller att hänga på. Vi planerar en del trevliga nyheter för sommaren också.

 

Tränarutveckling

Vi har ju arbetat tre terminer med tre olika saker. Först: ordning på ekonomi och kommunikation, i höstas: bli kända i Nacka (broschyrer och affischer) och nu: tränarutveckling. Vårt kansli besöker alla grenarna i vår och lyssnar in behoven. Som en del av detta kommer fem personer att få en speciell utbildning i samband med Sports Camp. Detta sker i ett samarbete med Stockholmsidrotten.

 

Nacka Games

Och så jobbar vi med Nacka Games i höst. Här ska vi försöka få en nystart och har en rad nya idéer som vi återkommer till. Här vore det roligt med fler föräldrar/anhöriga som medhjälpare. Det är roligt att hjälpas åt.

 

Ekonomin

Vi jobbar nu för att nå upp till samma goda nivå som för några månader sedan. Vi noterar bl.a att inte alla medlemmar betalar sin avgift, utan måste påminnas.

Och, på tal om det, toppen om fler (alla?) medlemmar i familjen kan gå med som medlemmar.

 

Kansliet

Mycket, mycket är ju nytt på kansliet. Alla är nya jämfört med ett år sedan. Det kan förstås innebära en och annan miss i vårt uppdrag. Men vi jobbar nu för att komplettera och få full ”bemanning”.

 

Frame Football

Detta har vi nämnt om tidigare. Men nu närmar sig startpunkten mer och mer. Nu kommer Frame Football från England till Nacka HI!

Den 1 juni kommer vi att genomföra en prova-på-dag i Frescati Sports Center i samband med en annan aktivitet. Målet är att sätta igång till hösten och kanske Sports Camp. Se bifogade filen om detta nya, intressanta.

Drivande och huvudperson för detta är Fredrik Quistberg.

 frame fotboll 1 juni 

 

Allt för idag

(Men kolla om ni betalt avgifterna…)

 

/Torbjörn

 

Uppdaterad: 23 MAR 2018 12:00 Skribent: Hilde Schjölberg

Facebook

Utmarkt for_logo_tryck_cmyk

Ange alt-text här.

Allinsports ny turkos 297_877silver 20cm FÄRDIG

 

 

 nackalogga_orange_2011

 Ange alt-text här.

 

 Bingo Stockholm - Alla hallar

Postadress:
Nacka Hi - Parasport
Fredrik Jahns Gränd 18
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: 087160498, 087161211
E-post: This is a mailto link