Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet!


Presentation av ordförande Nacka Hi

Hej alla Nackaiter!

På årsmötet fick jag det stora förtroendet att bli ordförande för Nacka Hi. Det känns mycket roligt och jag ser fram emot ett givande och spännande år tillsammans med Er alla.

Jag heter Linda Hammarqvist, är snart 44 år och är gift med Tobias. Vi har två fantastiska barn, Erik och Elin. Jag arbetar som Ekonomiansvarig på en ingenjörsbyrå och har i över 20 år arbetat med Ekonomi och personalfrågor. Jag har två olika talesätt som jag alltid försöker leva efter=

”Ingenting är omöjligt” och ”ordning och reda”.

Jag kom tidigt in i parasporten genom min pappa som spelade rullstolsbasket. Han höll på med all form av idrott och visade mig att ingenting är omöjligt och att träna är viktigt för att kroppen ska må bra. Så stor del av min barndom åkte jag med på olika tävlingar och träningar och fick hjälpa till så gott jag kunde. Min mormor hade en husvagn på Rullebo ute på Sköndal, så där tillbringade jag stor del av min barndom.  Nu åker jag dit med min familj och försöker njuta av sol och bad, om vädret så tillåter.

Att jag vill arbeta ideellt för Nacka Hi ser jag som en självklarhet. Jag har arbetat ideellt i olika föreningar sedan jag var 13 år. Har mest haft uppdrag som kassör och ordförande men tycker om att kunna hjälpa till så gott jag kan.  Senast nu har jag varit grenledare för sim sektionen här i Nacka hi.

Vår familj kom i kontakt med Nacka Hi genom Sportcamp och den veckan var så viktig för oss. Jag brukar sammanfatta veckan på Åland med tre ord: Träningsvärk, kärlek och gemenskap. Den veckan betyder så mycket för så många och jag ser fram emot vårt 10-års jubileum nu i sommar!

Som sagt, jag tackar för förtroendet och ser fram emot ett roligt 2017!

Ha det gott/ Linda Hammarqvist

Uppdaterad: 2017-02-23 09:36
Skribent: Arkan Palani

Vaccinerad mot doping 

Facebook

Utmarkt for_logo_tryck_cmyk

Ange alt-text här.

Allinsports ny turkos 297_877silver 20cm FÄRDIG

 

 

 nackalogga_orange_2011

 Ange alt-text här.

 Ange alt-text här.

 Bingo Stockholm - Alla hallar

Postadress:
Nacka Hi - Parasport
Fredrik Jahns Gränd 18
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: 087160498, 087161211
E-post: This is a mailto link