Hoppa till sidans innehåll

Stockholm Paragames 2019

25 NOV 2019 10:40
  • Uppdaterad: 25 NOV 2019 10:40

Traditionsenligt spelades det rullstolsrugby i Solna under Allhelgonahelgen.

Rugbyn var en av tre paraidrotter som huserade i Solnahallen under Stockholm Paragames. Precis som förra året var det två svenska och tre utländska som kämpade om segern. Deltagande lag var: De Toppers (NED), Verallia French Team (FR), Team Talart (FIN), Köping Hillbillies (SWE) och arrangörsklubben Nacka Spiders (SWE). På domarsidan var det två svenska och två utländska domare från Polen resp Danmark.

 

Upplägget för turneringen var en rak serie (alla-möter-alla), med totalt 10 matcher under helgen. Det blev några riktigt jämna och hårda drabbningar, inte minst matchen mellan holländarna och fransmännen som krävde en förlängning innan en segrare kunde koras. Även helgens sista match mellan Verailla French Team och Nacka Spiders var länge en jämn fight, där Nacka ledde till en början. Vid full tid var det dock fransk ledning och seger i matchen. De vann för övrigt hela turneringen, med idel segrar under helgen.

 

Efter sista matchen blev det prisutdelning med pokaler till de tre första lagen. Frankrike vann, med De Toppers och Nacka som tvåa resp trea. Team Talart knep fjärdeplatsen och jumboplatsen gick till Köping.

 

Vi hoppas att alla är nöjda med turneringen och återkommer nästa år! Vi vill också passa på att tacka alla domare och funktionärer för all hjälp under helgen,

 

 

Skribent: Fredrik Jarl
Epost: Adressen Gömd

Facebook

Utmarkt for_logo_tryck_cmyk

Ange alt-text här.

Allinsports ny turkos 297_877silver 20cm FÄRDIG

 

 

 nackalogga_orange_2011

 Ange alt-text här.

 

 Bingo Stockholm - Alla hallar

Postadress:
Nacka Hi - Parasport
Fredrik Jahns Gränd 18
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: 087161211
E-post: This is a mailto link