Hoppa till sidans innehåll

MVP


Nacka MVP: Nackas Most valuable player/mest värdefulla spelaren är inte bara den som tagit mest medaljer nationellt och internationellt utan kan också vara en person som på andra sätt verkligen gjort insatser som gjort skillnad för vår klubb. Denna utmärkelse delades ut till 6 personer på vår Jubileumsgala den 21 september, en för varje årtionde och en för kommande 10 år, ett framtidens MVP.

Nacka HI Hall Of Fame


MVP för åren 1963-1973. Det var då Du la grunden till det som blev vår klubb. Du har sen dess varit en aktiv idrottare och har en meritlista som innehåller många medaljer från inte bara en sport utan från vad vi har räknat det till 6 olika. Sittande volleyboll, simning, friidrott, basket, trav och på senare tid också boccia. Du är en av våra mest värdefulla spelare, Ingvar Agermo.

Ingvar Agermo

 


Vår MVP för åren 1973-1983 har inte bara varit aktiv dessa år utan både före och efter. Du är en spelare som har visat sig ha stor talang i vad du än tar dig för.  Vid de Paralympiska spelen i Toronto 1976 blev det en guldmedalj t.ex. Ord som klass, stabil och briljant får oss att tänka på dig. Du är en av våra mest värdefulla spelare, Ebbe Berglund

Ebbe

 


En del människor har förmågan att trotsa och vinna över det som kan ses som omöjligt, ge allt för sitt eget idrottande men också ha krafter kvar till att stötta och peppa andra. En sådan person är du som är vår MVP för åren 1983-1993. Inom klubben har du alltid varit en stor tillgång och kanske främst efter att du la din egen idrottsliga karriär på hyllan. Du har haft många uppdrag i Nacka HI och varit en stor bidragande orsak till att vi nu har en så stor och framgångsrik sim sektion . Du är en av våra mest värdefulla spelare, Carina Essberg.

Carina


MVP för 1993-2003 . Meritlista som Du har gör att man blir fascinerad och samtidigt mållös. Bland annat har du varit med i 12 stycken Paralympics där det blivit både brons, silver och guld medaljer och vi tror höjdpunkten var ett guld 1994 i Lillehammer. Du har varit med från början och utvecklat en sport som nu utövas och är känd i hela världen. Du är en av våra mest värdefulla spelare, Bengt-Gösta Johansson/Gösen.

Gösen

 


Du som får priset för MVP 2003-2013 får på något sätt representera alla som gör så mycket för klubben ”utanför” planen. Vi har däckpumpare, skenslipare, vattenflaskbärare, kaffekokare, funktionärer osv.   Du är verkligen en person som i många, många år ställt upp för Nacka Hi i alla väder, sommar som vinter med allt du kan och alltid med ett fantastiskt resultat. Sådana som du behövs det fler av i alla klubbar. Du är en av våra mest värdefulla spelare, Susanne Almlöf.

Susanne

 


Framtidpriset, MVP för 2013-2023 går till dig som ordnar så att Nacka Hi också har en framtid. Utan idrottare ingen klubb, så enkelt är det. Du, har vi hört och märkt, är första kontakten som många unga barn har med idrottsvärden. Med ditt engagemang och fantastiska sätt att vara på får du de flesta att vilja fortsätta sporta och du ser också till att de kommer i kontakt med tränare och idrottare inom klubben. När vi andra nämner ditt namn för barnen så tänds deras stjärnögon och man kan se att du gjort ett stort positivt intryck. Du är en av våra mest värdefulla spelare, Peter Melander.

Peter M

 


Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:39 Skribent: Peter Kohlström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Nacka Hi - Parasport
Värmdövägen 84
13154 Nacka

Kontakt:
Tel: 087161211
E-post: This is a mailto link