Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet!


Ordförande har ordet

Inför höstterminen 2019

 

Mitt i novembermörkret

 

Hej,

 

Nu har vi haft ett par styrelsemöten och dessutom vårt årliga Höstmöte där grenledare, kansli och styrelse möts för att prata om gemensamma frågor.

Huvudpunkten i årets Höstmöte var att lära sig Idrott on Line, det smidiga (tycker inte alla) systemet för redovisning av medlemmar, deltagande i träning mm.

 

Det viktigaste för Nacka HI är förstås att våra aktiva medlemmar kan genomföra sina träningar varje vecka, termin efter termin. Men för att detta ska fungera måste vi ha ett fungerande kansli. Inte alla tänker på vad kansliet sysslar med, men det märks direkt om något inte funkar.

 

Kansliet rullar igen

Senaste året har vi haft problem på vårt kansli. Som vi minns slutade både Christer och Kolan till nyår. Under våren gick Hilde (från simningen) in som ansvarig och gjorde ett jättejobb. Nu studerar Hilde. Vi har haft några ytterligare medarbetare på prov, utan att hitta riktigt fram. Detta sätter sina spår på ekonomi (skaffa fonder) och planering. Tack vare att grenarna kan vara nästan självgående under en tid, har det nog inte märkts så mycket i det dagliga arbetet. (Grenledarna har märkt)

Hur som helst ser det betydligt bättre ut inför fortsättningen.

1/ Fredrik Jarl från rullstolsbasketen är praktikant på kansliet och har skött mycket på egen hand en period. Fortsätter nu. Mycket bra.

2/ På måndag börjar Ali Reza Azarbad att arbeta in sig på kansliet.

3/ Och så hörde Arkan från rullstolsinnebandyn av sig. Han har jobbat på kansliet några år och kan mycket. Han erbjuder sig att hjälpa till under en övergångsperiod. Mycket bra.

4/ Och som pricken över i:et har Hilde lovat att hjälpa till ett par halvdagar i veckan under en period för att lösa akuta saker och lära upp de nya.

 

Med dessa lösningar tror vi att allt snart kommer att rulla på bättre i Nacka HI.

 

Malmö Open i februari 2020

Under tiden fortsätter det normala arbetet. Nu närmast gäller det att sikta in Malmö Open, som genomförs 5-9 februari 2020. Ni har säkert redan fått information genom er gren, annars kommer det snart. Förra året blev mycket lyckat med många fantastiska insatser. Nu satsar vi ännu starkare för 2020.

 

E-sporten tar paus

Då Johan, vår excellente ledare för e-sporten, måste ägna sig åt annat arbete och vi inte hittat någon ny grenledare, vilar e-sporten just nu. Känner du någon som skulle vilja satsa lite tid på e-sporten, så tipsa. Det kanske är du själv.

 

Jul- och Nyårsvila

I god tid kommer ni att få information om träningsuppehåll under helgerna.

 

Hör av er om ni vill säga något till styrelsen/kansliet.

 

Tex till

This is a mailto link

070-421 6000

 

Dvs

Ordförande Torbjörn

 

Vi hörs

 

/Torbjörn

Ordförande

Uppdaterad: 23 MAR 2018 12:00 Skribent: Hilde Schjölberg

Facebook

Utmarkt for_logo_tryck_cmyk

Ange alt-text här.

Allinsports ny turkos 297_877silver 20cm FÄRDIG

 

 

 nackalogga_orange_2011

 Ange alt-text här.

 

 Bingo Stockholm - Alla hallar

Postadress:
Nacka Hi - Parasport
Fredrik Jahns Gränd 18
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: 087161211
E-post: This is a mailto link